Heks van Viersel?

In 2024 is het weer zover: Viversel zet opnieuw zijn schouders onder een openluchtspel. Deze keer zal niet het Mirakel van de Bloedende Hostie (1317) centraal staan, maar wel een personage dat velen intrigeert: de Heks van Viersel! 

 

Volgens een legende zou er immers echt een heks in Viversel geleefd hebben... Wie was zij, waar leefde zij en hoe werd zij behandeld in ons dorp? Je komt het allemaal te weten door naar het Openluchtspel te komen in 2024.

 

Het Mirakelspel / Openluchtspel heeft altijd als belangrijkste doel gehad de samenhorigheid in ons dorp te versterken. Nieuwe bewoners kunnen er in een ongedwongen sfeer kennismaken met anciens en ontdekken tegelijkertijd de geschiedenis van ons prachtige dorp. Oude vriendschapsbanden worden aangehaald en de fundamenten voor verdere activiteiten worden gelegd, Jong en oud ontmoet er elkaar. Ook hier plaatsen we nog een keer een warme oproep: heb jij altijd al willen schitteren in een toneelstuk? Of werk jij liever mee achter de schermen? Voor iedereen is er een plaatsje!

 

Op deze pagina vind je regelmatig extra informatie: gaf je jouw 'Flashke' (ons driemaandelijks infoblaadje) per ongeluk mee met het oud papier? Hier zal je het steeds kunnen raadplegen. Ook vind je hier de contactgegevens van het bestuur en alle praktische info over het openluchtspel.

 

Speeldata

Vrijdag 9 augustus

Zaterdag 10 augustus

Zondag 11 augustus

Dinsdag 13 augustus

Woensdag 14 augustus

Donderdag 15 augustus

Social Media

Wil je graag meewerken aan deze productie, zowel voor als achter de schermen? Stuur dan je gegevens samen met hetgeen waar je graag mee zou willen helpen naar ons contactadres. Een spelende rol, opbouw van het decor, maken van kleding, logistiek, technieken, horeca, ..... . We kunnen op alle posten jullie hulp goed gebruiken.

De nieuws "Flashkes"

1*    Juni 2023

2*    September 2023

3* februari 2024

Een terugblik naar onze vorige productie "Mirakel in Viversel 2017"